Loopgenot

Follow @renevanbelzen on Micro.blog.

Ingeschreven voor de Posbankloop

Garmin Forerunner 310XT Koers PosbankloopHet begon met de mededeling op de Facebook pagina van de Posbankloop dat de inschrijving zou starten op 1 april aanstaande. Ik zocht een kaartje van het parcours op de Afstandmeten website, kopieerde die op mijn Garmin Forerunner 310XT en maakte er een foto van. Vervolgens vroeg ik me af wat ik nog meer kon doen. Hmmm, misschien inschrijven? Ik had het zondag al geprobeerd, maar toen kreeg ik een melding dat de inschrijving nog niet open was. Gisteravond kon ik gewoon doorgaan.

Ik heb als snelheid voor het startvak “boven de 14 km/u” opgegeven. Gelukkig hoefde ik dat niet te bewijzen, want op dit moment, met al die kilo’s overgewicht, kan ik dat nog niet. Nu heb ik zeker reden om weer op gewicht te komen.

Inschrijven nl Posbankloop

Ik wil in elk geval op zijn minst een keer naar Velp gaan om het parcours te verkennen. Er zijn loopclinics, maar vorig jaar begonnen die allemaal om 18.45 uur. Met vijf uur reizen tussen Bergen op Zoom en Velp v.v. gaat dat niet echt lukken. Dat zal wel een verkenning op mijn eentje worden; vandaar dat ik de route op mijn sporthorloge heb gezet.

Bedankt voor het lezen en loop ze!