Loopgenot

Follow @renevanbelzen on Micro.blog.

Korte duurloop in het bos

Na een dag rust vanwege de zware training op donderdag kon ik niet langer wachten met hardlopen. Ik moest en zou een stukje lopen. Het was immers zulk mooi weer! Wijs en ervaren hield ik het kort. Ik heb immers al redelijk wat kilometers gedraaid deze week en zoveel hoeven er niet bij.

https://loopgenot.micro.blog/uploads/2021/ee980037d4.jpg

En ja, ik nam mijn camera mee voor foto’s onder het hardlopen. Voor de foto hierboven stond ik dus niet stil! Ik heb in totaal 92 foto’s genomen, waarvan er na selectie slechts 4 overbleven, die je op mijn Flickr pagina kunt zien.

Prima loopweer, met af en toe een drupje, maar ook af en toe een straaltje zon. De lente is echt begonnen.

Zaterdag 21 maart

  • duurloop bos: 8,01 km in 45m:51s (5:43 min/km), 144 bpm (60% WHR), 184 st/min, 12,67 wp*
  • Garmin Connect

Voelde nog wat zwaar aan bij het lopen in het bos. Eenmaal terug op de weg liep het een stuk makkelijker.


* wp staat voor Daniels workout points, gebaseerd op het aantal minuten in bepaalde activiteitenzones. Het is een graadmeter voor de intensiteit van een training of wedstrijd.


Bedankt voor het lezen en loop ze!