Loopgenot

Follow @renevanbelzen on Micro.blog.

Schema januari 2016

Je kunt het hardloopschema voor januari 2016 vinden op mijn Google drive.

Op maandag 18 januari 2016 begint mijn voorbereiding op de Rotterdam Marathon, die op 10 april gehouden wordt. Het is een programma van 12 weken dat ik van mijn trainer kreeg. Uiteraard pas ik het aan om wedstrijden en Road-to-Rotterdam trainingsloopjes in te passen. Ik ga trainen voor een marathontijd tussen de 3.15 en 3.30 uur.

De rest van het schema zal ik publiceren met de hardloopschema’s van februari, maart en april, later dit jaar.

Bedankt voor het lezen en loop ze!

P.S. Ik heb iets te verbeteren in Rotterdam. De vorige keer ging het niet zo goed.

Oorkonde Rotterdam Marathon 2009

P.P.S.S. Iemand vroeg mij om het marathonschema. Je kunt het bekijken op en downloaden van mijn Google Drive. Het is geschreven door mijn trainer, Rini Marijnissen.