Loopgenot

Follow @renevanbelzen on Micro.blog.

Trainingsschema juni 2015

Schema juni 2015

Op het schema stond dat er niet veel afwisseling in de training zat en dat ik daarom mijn wedstrijden kon uitkiezen. Ik weet niet voor wie de schema’s bedoeld zijn, maar duidelijk niet voor mij, want ik heb het leeuwendeel van mijn wedstrijden deze maand gedaan. In juni is het toewerken naar de halve marathon van Roosendaal, op 28 juni.

Verder wil ik de weekomvang omhoog brengen, zodat ik meer gelegenheid heb om te variëren met de inhoud van de training. Verder heb ik liever dat lange wedstrijden—ten opzichte van de totale trainingsbelasting—niet zo’n zware indruk nalaten qua belasting op het lichaam. Dat is wellicht minder gunstig voor snelle wedstrijduitslagen, maar ik vind het belangrijker dat ik goed voorbereid ben en niet zoveel dagen moe ben na een wedstrijd.

Het “levende document” van mijn training kan gevonden worden op mijn Google Drive.

Bedankt voor het lezen en loop ze!