Loopgenot

Follow @renevanbelzen on Micro.blog.

Een nuttig dagje rusten

Na 6 dagen hardlooptraining had ik vandaag een rustdag. Afgezien dat ik even naar de dierenwinkel ben gefietst om kattengrit te kopen, ben ik voornamelijk thuis gebleven.

slapende kat

👆 Een heerlijk slapende Bengaal, genaamd Rasheed.

Dat moest ook wel, want de portiekdeur moest gerepareerd worden en daar moest ik ’s morgens voor thuis blijven. Je kon namelijk de deur niet meer vanuit je flatwoning openen en niemand had de moeite genomen om de woningstichting te bellen om dit te repareren. Gevolg: een geforceerde deur, want mensen willen toch naar binnen…

Enfin, de deur is gemaakt en hij klapt ook niet zo hard meer dicht (deurdranger). Kan ik weer rustig slapen i.p.v. om half vier ’s nacht wakker te worden omdat bezoekers er niet in kunnen of naar hun werk gaan. Goede nachtrust is me heel wat waard.

Toch wilde ik vandaag nog iets nuttigs doen. Daarom heb ik een nieuw Twitter account aangemaakt (souplesse) en ook nog eens een Hyves account (souplesse96). Twitter kende ik al en het is een goed middel om te laten zien wat je op dit moment aan het doen bent. Voor Hyves was ik wat huiverig, omdat veel Hyves pagina’s er vreselijk uit zien. Maar gelukkig, de standaard pagina is best om te pruimen. Aangezien inhoud belangrijker is dan preciese vormgeving, laat ik de vormgeving voorlopig maar zo als die nu is.

De vraag is ook altijd, wat wil je vrijgeven aan informatie en wat wil je voor je houden. Met Hyves kun je dat heel precies instellen, maar met Twitter is dat alles of niets. Je kunt, denk ik, het beste bij beide goed blijven opletten wat je aan de wereld laat weten. Zo heel erg vertrouw ik Twitter en Hyves nu ook weer niet…

Dit heeft natuurlijk niet veel met hardlopen te maken, maar zo gaat dat op een rustdag. Morgen weer trainen en dan zondag een wedstrijd van Waalwijk naar Tilburg (Tweestedenloop).

✴️ Volg mij op micro∙blog