Loopgenot

Follow @renevanbelzen on Micro.blog.

Nieuw adres: StokAchterDeDeur.blog

Celebration

Op 30 mei 2018 is het tien jaar geleden dat ik mijn eerste berichtje schreef voor dit blog. Om dat te vieren heb ik het blog-adres aangepast naar:

StokAchterDeDeur.blog

Het is nog steeds een Wordpress-dot-com website, maar dan met een persoonlijk abonnement en domeinnaam (en zonder de advertenties die je bij een gratis abo krijgt).

Het kan tot 72 uur duren tot het een en ander werkt op elke webbrowser op de planeet. Tot die tijd ben ik bereikbaar op het oude adres en zodra het zover is, wordt je automatisch doorverwezen naar het nieuwe adres. Je hoeft dus niets te doen aan je bladwijzers of zo.

Verder ga ik voor mezelf vieren dat ik al tien jaar blog. Ik ga namelijk op 30 mei 2018 een wedstrijd lopen die ik altijd al had willen lopen, de 10 km van de Zomeravondcup in Utrecht. Uiteraard zal ik er achteraf verslag van doen.

Bedankt voor het lezen en loop ze!