Loopgenot

Follow @renevanbelzen on Micro.blog.

Trainingsschema november 2015

Hier is het trainingsschema voor november 2015. Ik paste het schema van mijn loopgroep aan, zodat ik een viertal wedstrijden kan lopen met voldoende voorbereiding. Deze dagen staan aangegeven met een afwijkende achtergrondkleur.

Schema november 2015

Alhoewel het schema duidelijk geschreven is voor mensen die ingeschreven hebben voor de marathon van Rotterdam (uitbreiding van de weekomvang in voorbereiding op de 12-weken voorbereiding die in januari 2016 begint), ga ik in het voorjaar van 2016 geen marathons lopen.

Evenzogoed, de voorbereiding op halve marathons bevat veel van de elementen die ook zitten in de voorbereiding op hele marathons. Daarom hoef ik voorlopig niet zoveel aan te passen aan het trainingsschema dat ik krijg voor mijn loopgroep bij Spado.

Een “levend document” van mijn trainingsschema kan als Excel spreadsheet op mijn Google Drive gevonden worden, zie hier.

Bedankt voor het lezen en loop ze!