Loopgenot

Follow @renevanbelzen on Micro.blog.

Komende wedstrijden en training

Er staan voor september en oktober de volgende wedstrijden op mijn hardloopkalender:

  • 25 september - 10 km op Melanenloop, Halsteren NB
  • 9 oktober - ½ mar op Bergse Havenloop, Bergen op Zoom NB
  • 30 oktober - ½ mar op Marathon Brabant, Etten-Leur NB

Het is namelijk de bedoeling om gedurende de maand oktober iedere dag een afstand van 21,1 km te lopen. Twee van die dagen zullen een wedstrijd zijn en de rest op een veel rustiger tempo.

Ik heb zoiets nog nooit gedaan. Het is echter niet veel meer extreem dan wat ik in de maand augustus heb gedaan (en nog aan het doen ben terwijl ik dit schrijf). Ik heb namelijk al 358 km gelopen en er staat nog eens zo’n 100 km gepland tot het einde van de maand. Dat zal dus gemiddeld 15 km per dag worden als alles volgens plan verloopt.

In september wil ik de weekomvang hetzelfde houden als de laatste 7 dagen van augustus en wat meer op snelheid letten. Die snelheid gaat er in oktober weer af als ik meer op afstand ga lopen.

Dat is dus het plan.