Loopgenot

Follow @renevanbelzen on Micro.blog.

Kaalslag?

Ik dacht dat ik eens moest controleren of de links in het zijmenu nog werken en of mensen er wellicht mee gestopt zijn. Ah mai, het is een kaalslag!

Nu is dat normaal, denk ik. Schrijven over je hobby (hardlopen) en sowieso je hobby (hardlopen) volhouden is veel werk. Je moet het echt leuk vinden en niet doen om anderen te plezieren. Dat was altijd mijn houding en dat blijft zo.

Het bracht me wel aan het denken. Als zovelen al gestopt zijn en ik doe het nog steeds, ondanks dat ik Abraham gezien heb, dan moet het iets zijn wat me interesseert en treft. Dat ik nog steeds schrijf (ook al is het soms heel onregelmatig) heeft waarde, veel waarde.

Nu dat maar op me laten inwerken, zodat ik jullie lezers beter van dienst kan zijn.

Meer wedstrijden en meer foto’s zou denk ik beter zijn. Dat is altijd leuk om te lezen.

Schets van Bengaals kitten

Denk-denk…